Багато не треба

А людям для щастя не треба багато:
Була б лиш нагода дітей обійняти.
Щоб сяяли роси і сонце вставало,
Життєву дорогу любов'ю встеляло.

Щоб кава уранці давала наснагу,
Душа не втрачала жагу й рівновагу.
Щоб хліба завжди на столі вистачало,
А серце від радощів лиш калатало.

У небі зірки щоб мигтіли яскраво,
І місяць із хмари зринав величаво.
Не треба багато, війни хай не буде,
У вільній країні хай дихають груди.

Весною хай квітнуть дерева і квіти,
Зростають у щасті дорослі і діти.
Хай взимку від снігу душа не марніє,
А з серця в морози добро струменіє.

Багато не треба: хай буде кохання,
Збуваються всі сокровенні жадання,
Хай руки надійні знаходяться поряд,
В незгоду підтримує люблячий погляд…

Хай кожна хвилина приносить утішність,
Тепло й розуміння, увагу і ніжність…
Хай буде достаток, здоров'я та щастя,
Натхнення, затишок і Господа ласка…


Рецензии