Нам тут програмый штукый 40

Упэр в сістемк Козляк

Трышчыть компЮтэр аж од грошый!
І сунэ злодый с Катц
Ажны посліднэе волосьсе.
Бо шо той дідко скаж.

Він, хі-ха, любыть мышый – кормыть
За кажну тріску в хат.
І добавлее с кошылёчка.
Но гэ всё быдлы хлам.

І вот засунув лапу крот вот
Шэ і в компаг до Васьк.
І увалыв програму з горскых:
Шо вытягнэ всэ й с картк.

Да ек засунув! Го! Найдёт лі
Хоть гэ дірмо й следак.
Вот папка товста: КопіФота.
І дэ там ПеДаФак!

Шэ з 19-го года,
Оказвацц, тая там!
А обнаружыв склад  Котовскый
Оно посля суда.

Да й то ужо спустя 2 рокы,
Колы шукав шось яксь.
Ну, зарэ во, учора ноччу.
І шо робы тут нам?

Усэ ведь збродьде вжэ быс пользы.
І Тігр рышыв гомняшк
Так шурануты, шоб аж той світ
Успомынав Козла.

І здрыганувся монітор даж:
Ты відіш? Шось зламав ж!
Зато почыстывсь од “ошыбок”.
Вот коб ворішок так!

Да прокурор ны надто злосный:
Ну, шо ж, ны знав баран,
Шо дідко, бачтэ, пожылой наш!
Да і прошчае мразь Кентавр.


Рецензии