Влада вас оно попросыть

Таньцюваты  хвайн

Всюды візг. І всюду хохат!
Лупіць барабан!
А на сцэне дзевкі й хлопцы
Дадаюць дзірма.

Но в косцюмах белых! С хлопка!
Онь які служак!
Прам за вушы хоць ты схопся –
Гэткі ужас-жах.

Ну, чо, пончыкі жа жрома
У ва Сашкі влад.
Так шо трэ вжэ коб цудовна
Трасься Віцебск аж.

І всё гэта мы пакажам
Па у7 каналь!
А потом пітардав з 20
Хто каму пад зад.

Арыстована ж всё войска,
Што граміла падл.
Так шо трэ но коб з народа
Парочка телятк.

І тада без ізбіркомав
Абайдёца гад.
Но в собране назбыраймо
Добрынькых цыган.

...шо нам бабка, шо горіхы
Но збырае в нямк


Рецензии