Уксё деньги 10. 06. 2021

Тон шоры учкыса,
Ас поннам малпаса,
Мон каллен эктысько,
Вэзам ;тисько.
Чаль, тон, ву синь азе,
Тонытэк улонэ жаль потэ.
Мон тоне шедыса,
Синьёсме ворсаса,
Киыным нылпиез кадь маяллысал,
Выль тулыс сяськаез кадь зынъясал.
Тон вылэ выдыса,
Кэня ке ужаса, жадьыса,
Вереса:
"Тон чебер, но усто,
Уксё".


Рецензии