Серце-Сонечко

Я мандрую один,
А хотів би з тобою.
І навколо нас тин
Вже давно став стіною.
Я мандрую один,
А навіщо – не знаю.
Як тебе я кохаю,
Вже почув серпантин...

Відстані, як і час –
То екзамен для долі.
Або ми, або нас
Подолає поволі.
А я хочу лиш раз,
Тобто раз і назавжди –
Най все буде насправді
І ледь більше для нас.

Буде день і буде світ
Для любові навічно.
І підкаже нам одвіт
Тая хвиля північна.
І знайдем своє життя,
Не позичене щастя.
Поки гріє відчуття
Серце-Сонечко...

Ти така молода,
Стільки всього не знаєш!
Але то не біда,
Коли щиро кохаєш.
Чи то очі сумні,
Чи весела усмішка –
Прокрадаються нишком
Аж у серце мені.

Привезу Талісман
Із далекого краю.
Най почує туман,
Як тебе я кохаю.
І я вже не один,
Бо ти всюди зі мною
І за мене – стіною
Перед світом усім.

Буде день і буде світ
Для любові навічно.
І підкаже нам одвіт
Тая хвиля північна.
І знайдем своє життя,
Не позичене щастя.
Поки гріє відчуття
Серце-Сонечко...


Рецензии