тобi личить

Як тобі личить мое кохання
Ти посміхнешся, я швидко розтану
Сонце в кімнаті - промінчик яскравий
Ти моє щастя, щастя без крає!

Я твоя муза, ранок весняний
Ти моя кава пряна, духм’яна
Мрії мої - засинати з тобою,
Ніжні співати тобі колискові

Неперевершене мабуть кохання
Я на листах написала зізнання
Я покохала… кохаю без тями!
Жити без тебе, немає бажання

Мабуть на світі багато є щастя
Різноманітне, глибоке, завзяте,
Але моє, наче зірка рідненька,
Десь під серденьком зростає маленька!


Рецензии