Птаха осинь прылэтила

     *         *         *

Птаха осінь прилетіла,
Завітала тиха, мила –
Перетворить царство листу
В різноколірне намисто.

З теплим літечком прощаймось,
В прохолоду знов вертаймось –
Осінь, наче та Жар Птиця,
Чи дівиця чарівниця.

Чудотворна ця алея,
Мов картинна галерея,
Чи запрошення в виставу,
Так яскраву золотаву…

Йдем по килиму-доріжці,
По червоній, по манишці…
Пожалій зелене листя, –
Осінь, ти ж іще в колисці.
30.08.2022р.


Рецензии