Колискова

Жив собі їжачок - чок - чок,
полюбляв він ходити у садо-о-о-о-чок.
Там він прийде назбирає,
те, що вітер наваляє,
із дерев він забирає.
І сливки, і грушу,
яблука на голках тримає,
та ще й качанці всіх,
він всі позбира-а-а-є.
От такий то молодець,
вдалий він є удалець,
добрий, файний,
працьовитий - господарь,
ти його не ображай.
Засипайте баю - бай.


Рецензии