Весь Смысл и Суть Святого Мирозданья!..

Kati te tautohetohe ki te Hinengaro Nui,
Patai i nga patai poauau! -
Inaha, kare te rangi e herea ki te whakahoki kupu mai
Mo nga mea KAORE e marama ki a maatau! . .

Nga Tikanga Katoa me te Tino o te Ao Tapu
KARE matou e mohio ki roto i nga rohe o Genese! -
I muri i nga mea katoa, kei te WAWAtea matou. . . he witi o te matauranga anake! -
Me te Kororia ki te Kaihanga Kaihanga e IS. . . ko koe me ahau! . .


       EX-PROmt. . . . . . .

       Akuhata 28, 2022


       * * * * * * * * * *


Рецензии