ЗА ЩО?

За що любиш матір? – Бо рідна
За що любиш землю? – Своя
За що йдеш під кулі? – За правду
Чи я ж Україна? – Моя!
І ти у це віриш? – Так вірю
А звідки ти знаєш? – Душа
Мені розповіла ту правду
Що вільною буде земля!
То ти хочеш волі? Так волі
У волі ціна є – життя!
Що ж я не скорюся ніколи
Лише б Україна жила!


Рецензии