Маса гайи муьгьуьббат

Вун себеб яз зун чуьллера гьатнава,
На зи рикlел хер авуна лезги руш.
Зи умудар на  мукlратlдал кьатlнава,
Кlанивални негь авуна , лезги руш.

Вучиз вуна заз эвелдай ганай гаф?
Рикlе маса яр авайди лагьанач.
Я регъуьвал хьанач вахъ  ,я  кlус инсаф,
Зун къван тушиз инсан тирди кьатlанач..

Залум дерт я икl муьгьуьббат маса гун ,
Инсанвилин намус гьинва лезги руш?
За кьабулдач цавай чилел аватун,
Кlани рикl заз душман хьанва  ,лезги руш.
 
Ишигъ гайи вацра гуда шагьидвал,
Гъетерини кьада зи пад , лезги руш.
Тадач занни жуван руьгьда ажузвал,
Къалурмир заз гьич ви суй мад ,лезги руш.


Рецензии