Козге сагыш

Кун,ел сагыш белэн тулды,
Яфракларга сары кунды.
Табигать хушлаша ж,эй белэн.
Иртэгэсен кемнэр белгэн?
Кемнэр яши, кемнэр улгэн...
Ашыкмыйкчы... Мин шуны белэм...

Барыбыздан донья кала.
Бер-беребезгэ салмыйк яра,
Тобенэ тошмикче бэгырьнен,.
Сарылар бит ж,уелмыйлар,
Хэсрэтлэр дэ уелмыйлар.
Тик гомернен, белик кадерен.

Уткэннэргэ укенмичэ,
Конлэшмичэ, тортенмичэ,
Шокер итик. Ж,итэ булганы.
Тормыш узе бик зур булэк:
Бер-беребезгэ саулык телэп,
Яшикче гомернен, калганын.

28 август, 2022 ел.


Рецензии