Ц1ийи гъетер

Песня на лезгинском языке.
Исполняет группа МЕЛОДИЯ

Ц1ИЙИ ГЪЕТЕР.

ПРИПЕВ
Килигайла а ви вилериз,
Ухшар авай къизилгуьлериз,
Ви т1вар гуда ц1ийи гъетериз,
Йифиз, юкъуз са ваз эвериз.
1 КУПЛЕТ
Вуч экви тир а гъетерин нурар,
Ви вилерай заз рагъ хьиз акунай
Галачирт1а вун, аквадачир  яр,
К1ан хьана заз вун, вун зи бахтунай.

2КУПЛЕТ
Ийир тийир квахьна ава  хьи зун,
Чими гад хьиз, атанавай зулуз,
Луварикни акатнава зурзун,
Вун акур ч1авуз , вун акур ч1авуз.
3 КУПЛЕТ
Чубарук хьиз , марф акатайла,
Гатаз жеда зун цава   лувар,
К1ани яр  зи патаг татайла,
Рик1е жеда   т1ални залам пар.
                Селминат Курабекова
Исполняет гр.Мелодия


Рецензии