Пиzдець

А, я, вірю, що ми переможемо,
Коли здохне, зеленський, ***ло;
Потім зробимо, що тільки зможемо,
Щоб усе навкруги зацвело

Це не єдно ***ло, ще є путін,
Який, лізе до нас, навпростець;
Як зеленськи, він, теж, єбанутєн,
йому, також, настане пиzдець

А, я мешкаю, у місті Харків,
Не потрібні, мені, ці пани;
Тут, багато скверів, та парків,
Переможемо, слуг сатани!
         *               *                *


Рецензии