Отражение

   

Ах, отражение, как низвержение –
Всё вниз и всё вверх дном!
Не так ли мы живём?
Архитектурным сном,
Предупреждающим Богоявлением.

Ширь, уходящая в ту даль неясную,   
Рисует мига тень,
Обычный с виду день –
Ведёт в надежды сень? 
История лелеет явь бесстрастную…
26.08.2022г.

  Віддзеркалення

Це віддзеркалення, немов повалення –
Все вниз й догори дном!
Живем не як той гном?
Архітектурним сном,
Ще попереджувальним Богоявленням.

Шир, що зникає в далечінь неясну,   
Звичайний мовби день,
Прийде чи ні, що ждем –
Надії одкровень?
Історія йме дійсність безпристрасну…
26.08.2022 р.


Рецензии