Проводи лiта

...Ось відходить уже красне літо,
в вирій птахом воно відлетить,
вся природа в цю вістку одіта,
і листочок на дубі тремтить...
Золотяться стрункії берізки,
горобці веселяться на них,
верби віти звисають, мов кіски,
швидкий вітер в калині притих!
А вона червоніющі кісті,
омивала в ранковій росі,
скоро стигле одіне намисто,
скоро осінь в чарівній красі!
Ластівочки ще поряд літають,
і отави у літнім  теплі,
мокрі трави в росі припадають,
до матусі своєї землі!
Не спіши же ти, літечко - літо!
Ще не час холодам наступать!
Ще не час їм ступати по світу!
Ще не час снам по світу гулять!
Та дні серпня летять швидкоплинні,
їжачок пише літа казки,
Боже, хай же і ми будем мирні,
будем добрі, мов ті їжачки...
22.08.22г.


Рецензии
Чудесен ваш добрый стих.

Сергей Лутков   29.08.2022 08:38     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!
с теплом и пожеланием
хорошого мирного дня!

Ангелина Длинка   29.08.2022 12:44   Заявить о нарушении