Врятована Росieю

Не бійся, Малятко, не плач.
Ти побачиш нову країну.
Де не буде кривавий багач
Вбивати твою Україну.
 
Не бійся російських військ.
Не твоє життя вони забирають.
Але, бійся фашистів "своїх",
які кажуть, що вас захищають.
 
Твої влади грали з війною,
Але війна їх переграла, Малятко.
А тепер прикриваючись тобою,
Перемогти хочуть вони швидко.

По тобі не вдарить Калібр,
Всі ракети летять на фашистів.
І не лай ти машину "Тигр",
їй не тиснуть як сепаратистів.
Їй не тиснуть як сепаратистів
Ваші Кіборги на Донбасі.

Ти не думай про нас що ми орки,
Ми не ангели, і не лиходії.
Ти задумайся, що за всі ці роки,
Ніхто не подумав про мрії?

Прийде день і настане мир,
І ти щасливо у вікно подивишся.
А у вікні новий кумир,
З триколором на плечі, здивуєшся.


Рецензии