Яблука

 

На землю падають, як сльози,
Червоні яблука в саду,
Хоч це лише життєва проза,
Та серце з нею не в ладу…

Ще кілька днів і вкриє осінь
Опалим листям все навкруг,
Впаде на трави безголосі
Осінній сум дощем недуг.

Злітає листя зліва, справа,
Шумить осінній вітровій…
Ховає осінь золотава
Червоні яблучка в листві…

І піднімається тривога
В моїй засмученій душі,
У молитвах прошу я Бога,
Щоб біль людей почув мерщій.


Рецензии