Украина

Якщо мої слова почує вітер
І заспіває пісню лісову,
Проллється дощ на василькові квіти,
Я ніжно свою доню обійму.
І розповім йї все про Україну:
Незламну, незалежну, чарівну…
Коли народ став в одну мить єдиним,
Коли у нас забрали цю весну…
Козачий дух нікому не зламати!
Це те, що в украинскім ДНК.
Духовна суть, зазначена в догматах,
Любовь та єдність - істина така!
Хай сяють зорі над моєю країной,
Кохання ллється в річках та струмках.
Хай сяє моя ненька Україна,
І розквітає в дітях та батьках!


Рецензии