Ненько, слався й розквiтай!

Ненько, рідна наша Ненько,
РОстила, плекала нас,
Вкрий нас від війни, рідненька,
В цей страшний і темний час.

Наша слава і надія,
В нашім серці почуття,
Наша казка, наша мрія -
Це все - Ти! На все життя.

Наша люба Батьківщина,
Духом сильна і стійка,
Справді незалежна й вільна
Станеш! На усі віка!

Любим, віримо! І знаєм,
Що життя - то боротьба,
То не відпочинок в раї!
Оборотням всім - ганьба!

Люба наша, Україно!
Наш родючий, світлий край!
Ми - народ, твоя родина!
З нами слався й розквітай!!!

24.08.2022 р.

(фото із інет)


Рецензии