З Днем народження, рiдненька!

Силу духа й волю, маєм,
Славим Неньку-Україну!
З Днем народження вітаем
Нашу рідну Батьківщину!

Хай нам ясно сонце сяє,
Хай дзюрчать річки й струмочки,
Родять хай лани безрайні,
Квітне хай наш край співочий!

Дзвінко мова солов'їна
Лине хай, звучить повсюди.
Любимо свою країну,
І любити вічно будем!

Із добром зернятка сієм
З сонячним теплом в долоньках,
Власники землі своєї
Ми - народ: сини та доньки!

24.08.2022 р.

(фото із інет)


Рецензии