***

Мне весело, мне страшно,
Грустно, одиноко, эйфорично,
Недоуменно, хорошо, отважно
Прекрасно, здорово и истерично,

Безмолвно, кратко, беспощадно,
Спокойно, в тишине, приятно,
Яростно, безразлично и отрадно
Ой... Пусто резко стало как-то...


Рецензии