кицька

Я хочу зануритися в обійми
Я хочу сховатися від людей
Відчувати, що я потрібна
Як ранку потрібен новий день

Я просто хочу його любити
І віддавати своє тепло
Заради цього ж варто жити?
Тільки де він і хто?


Рецензии