Алма озелеп тошсэ дэ...

Алма тошэ ботаклардан,
Кызыл, яшел, сап-сары...
Августнын, сентябрь белэн
Алышынган чаклары.

Козге бакча кебек, мин дэ
Ямансулый башладым.
Алма сутыдай тугелеп,
Кун,елем тулган чакларым....

Ашкынып, омтылып чаба,
Оча гомер чаптарым,
Кун,ел озелуен алма
Кабып басар чакларым.

Алма, озелеп тошсэ дэ,
Ямьли ботен бакчаны.
Кун,елнен, дэ бик бэхетле
Хэм бик мон,су чаклары.

23 август, 2022 ел.


Рецензии