***

Там, дзе цвіло каханне
Сёння завялі ружы.
Сівер дыхнуў уранні
Холадам белай сцюжы.

Нашы шляхі-дарогі
Снег засыпае ўночы.
Мерзнуць на снезе ногі,
Коле мароз у вочы.

Там, дзе квітнела лета --
Больш не пабачыш зорак.
Коўдрай накрыўся ветах --
Стыне ўспамінаў золак.

Шлях мой -- ісці і верыць:
Зноўку шукаць свой ранак
Белы, як ліст паперы,
Дзе ты не ўбачыш ранаў.

17.08.2022. Заслаўе


Рецензии