Казка без кiнця

А я тобі сказати мушу,
У нелегкий для мене час.
Ти дуже ранив мою душу,
І моє серце водночас...

Тобою я перехворіла,
Згоріла в попіл,та воскресла
Забула запах твого тіла,
Хоч і кохала тебе чесно.
 
Тепер все стало на місця,
Лиш пам'ять забиває мізки...
Це наче казка без кінця,
Де ми без ручок дві валізки...
23 08 2022 р
Вікторія Г М Р


Рецензии