В неб сонце св тить веселенько

В небі сонце світить веселенько
Зігріває все моє серденько
Тільки щось в душі моїй твориться
Та опускати руки- не годиться.

Бо тоді душа буде боліти дуже
І що мені робити, підкажи мій друже
Адже ми вирішували все з тобою
Бо на завжди пов’язані долею одною

І усе ми завжди разом робили
Як нитка  за голкою ходили
Мабуть так у житті  і ведеться
І це не тільки мені так здається.

16.08.2022


Рецензии