Вiно вiны маёй

Вось, нам бутэлечка віна
і не баліць галава,
а баліць у таго,
хто не п'е нічога.

Народная мудрасць

Віно віны маёй
перад табой, прагоркла.
А іншага і не...
Не хочаш - сербанеш...
І...
Дым пешчной з надзьмуўся горла
в чад.

А перапаленая святло?!

Той святло - вось ён,
ты яго побач.

Там убачымся?

Я спадзяваюся, што
будзе тое хутка.

Як перамром?

А, можа...
Пераспім усё гэта...
Ды добра, без разбору...

І-і-і-эх!

Ўсеўладдзем страсці захлынуўшыся...

Да змору!!!

Бел 2


Рецензии