Повстань як воин Боже Святий

Повстань як воїн Боже Святий.
Своїй бронею зашуми.
Вогнем Святим зійди на землю
І тьму з країни прожени.
Убережи від зла нас Боже.
Даруй нам бачити добро.
Розвій всі хмари перед сонцем,
Відчути дай його тепло.
Своїй любовію Святою
Зціли поранені серця.
І всім хто втратив рідну долю
Най поверни через дива.
Дай нам серця що Тебе славлять
І вірять в те що Ти – Христос.
А перемога що приходить
Хай всім покаже – з нами Бог!
20.08.22


Рецензии