Омана омана

Омана омана
Навкруги омана!
Казати не можна
Про злочин кривавий!

Не можна писати
Про біль що триває!
Як руська гидота
Країну вбиває!

І сльози дитини
І матінки сльози
Навічно у пам’яті
Просимуть прози!

Не знаю, не знаю
Чи житиму завтра?
Чи може ракета
Прибуде крилата!

Вас правда вбиває?
А мене ракети!
Смазливиї речі
Фальшива прикмета!


Рецензии