класична музика, вiйна

Класична музика. Війна.
Дві протилежності причастя.
Тремтить за вибухом струна.
Тополі падають шпичасті.

Глухий, як Людвіг, старий лох,
себе не пізнає в свічаді,
і піаніст, спустившись в льох,
не чує коди канонади.
;;
Натомість музики на двох
і замість колисанки чути
симфонію нічних тривог
закутий вокаліз осмути.


Рецензии