Перемога

 Він переміг, він переміг заради Бога.
 Заради неньки України і за всіх.
 Так, в нього була переможна ця дорога.
 І синьо - жовтий стяг на плечах Усик ніс.

 Ми вболівали, ми не спали одночасно.
 Бажання було: щоб отримав пояси.
 Пишаюсь знову чемпіоном з зором ясним.
 Сашко - найкращий на планеті і Землі.

 Він чоловік, в якому мужність і відвага.
 Коли він б'ється, ти хвилюєшся із ним.
 Його бої - це щира чесність, сила, правда.
 Він України мужній парубок та син.

 Він переміг, він переміг за Батьківщину.
 Лунав наш гімн, заплакав трохи наш герой.
 Назавжди в серці наша рідна Україна.
 До нас повернуться і Ялта, і Джанкой.

 21. 08. 2022.


Рецензии