Така гарнЕнька

Присвячую
сестричцi з Волинi
    20 серпня 2022


Така гарнЕнька
          дiвчинка булА)))
А нинi дуже
        жiночка гарнЕнька)))
I Господу Великому хвалА!
Що ця людина, -
       ще й душА рiднЕнька!


Її стежИнка долi не легкА...
Ховати чоловiка...
               Та братiв...
Ховати бАтька,-
              дЯдька ВасилЯ ...
Хоч вiн татУсь,-
          до старостi прожИв...


Сама  дiтей , -
         аж трiйко пiднiмала...
В лiкарнi,
         та у Польщi працювала...
Летiла з вишнi...
               Наче збита птаха...
Життя,-немОв:
            одна iз тЕрну плАха...


А зАраз мАти,-
              хвОра та старЕнька...
Ти день i нiч,-
          в турбОтах коло неньки.
Своїм бажАнням ,-
             нi часУ,нi змОги...
Терпiння,Томочка!
              Та допомОги Бога!

 
Ти наче квiточка,-
            троЯндочка тендiтна,          
Така чутлива,
             нiжна,миловидна)))
Нехай щастИть тобi!
                Най Боже сил дає!
МолЮсь за тЕбе,сонечко моє!



БруднА полIтика , -
            най корнi не зламАє!
Най рiд наш, -
          кров свою не проливАє!
Свiтися  пОсмiшкою,-
                мами та бабусi!
ГарнЕнька дiвчинка
              i жiночка Томуся)))
               

             


Рецензии