про шипшину та шипи

О.С.

­Із долини до вершини
не примари, а плаї.
А у дикої шипшини
квіти менші за шипи.

Коло ватри коломийка.
Зорі - блискітки вогню.
І трембіта не сопілка,
не любов співа - журбу.

В Буковині диво-дивні
на медовий спас сади,
і в весільній сорочині
не мене чекаєш ти.

Із вершини до долини
струменіють ручаї.
По моїй долинi  нині
жене вітер кураї.


Рецензии