Будзем!

Будзем!

Мы ўсе прысуджаныя да смерці...

Таму што, нарадзіліся...

І ці не ўсё роўна,
УСІМ НАМ,
бандай падонкаў,
або самай прыродай
створаны
гэты вірус грёбаны,
сэканоміў
мільярды зялёных
для адных буржуяў
ва ўсіх краінах
звар'яцелай планеты,
і прайшоўся залатым дажджом
у шпрыцавыя лапы іншых,
якія тут жа стварылі
індустрыю 
марнага пераадолення
новай кашчавай,
задушлівы ўсіх
хто ўжо не можа
у якасці наёмных работнікаў
прыносіць прыбытак
гэтым падонкам.

Але, не смуткуйце,
мы, вашы продкі,
гаварылі час ад часу...

УСЕ ТАМ БУДЗЕМ.

Будзем там усе.

І ніхто,
нічога
не забярэ
з сабой
у магілу.


Рецензии
Родная мова... Раскидала усих па свету, а свет не для кожнага на шляху жыцця. З павагай да аутара. Жадаю поспехау.

Лилиана Семёнова   23.08.2022 02:38     Заявить о нарушении
И Вам, многократно!

Ицхак Скородинский   23.08.2022 15:13   Заявить о нарушении