Душа

Десь там, на краю веселки, душа солдата.
На землю колись принесла її лелека.
І дивиться в небо сумно згорьована мати,
І вже розуміє, що їй до душі далеко.

Чиясь душа поселилась у квітах маку,
Її у полі, промінчиком, пестить сонце.
За тих синочків люди несуть подяку,
І тільки матір все дивиться у віконце.

Там тихий серпень заплакав дощем по світу...
Імен загиблих Героїв на жаль багато.
Кожне ім'я навічно в обіймах граніту,
І те ім'я вторитиме кожна матір.

А там, на краю веселки, душа солдата.


Рецензии