Ноша

Вам не знать моєї ноші -
Серця мого грОзи.
«Їй за сина дали гроші.»
То не гроші - сльози!
Ви не плакали ночами -
З вами вся родина.
Ви ніколи не втрачали
Молодого сина.
Кожен ранок як убита...
Вам і не збагнути.
Моя ніч війною вмита,
Завше в мене лютий.
В моїй хаті плачуть стіни -
Скрізь... синочка речі,
А душа моя - руїни,
І не буде втечі.
Вам не знати мого горя
І не вам судити!
Ви забудете Героя,
А мені з цим жити!
Я не буду вам бажати
Ось такої ноші,
Бо коли дитя в могилі,
То не милі й гроші.


P.S. Ніколи не думала що буду писати такі рядки. Боляче.
Вічна пам'ять тобі мій синочку.;;;


Рецензии