Десь

Десь продають квіти,
п'ють за сніданком каву,
А десь гинуть діти -
захищаючи нашу державу.
Хтось спішить на роботу,
хтось каблучку купляє,
Хтось дарує турботу,
хтось на когось чекає.
Життя не стоїть на місці,
коханим освідчення линуть,
А десь у чужому місті
воїни наші гинуть.
У кожного своя доля -
хтось плаче, а хтось сміється,
Тож пам'ятаймо як воля
в цей час нам усім дається.
Цінуйте свою родину,
радійте життю, кохайте,
І тих хто за нас загинув,
прОшу вас, пам'ятайте!


Рецензии