Нас нема

Любовна лірика.

«Така любов буває раз в ніколи...»
 /Ліна Костенко/
*******************************

Ти не звикай до мене, чуєш?
Кохання слів не говори.
Хоча у снах моїх ночуєш...
Високі ноти не бери.

Думки у мене пробігають
Що ти мене і не відчув.
Коханих важко забувають...
Тебе немає, але ж був!

Не хочу я страждать ночами -
Мені б очей забуть блакить.
І все що було поміж нами
Нехай чимшвидше відболить.

Життя навчило не страждати -
Відсутній больовий поріг.
Ти не навчився так кохати
Щоб ти і дихати не зміг.

Про зустріч нашу не благаю...
Хоча у тебе був той шанс.
Давно на тебе не чекаю,
У нас немає більше нас.


Рецензии