Все що було

Любовна лірика.

«Кохання – єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього.»
 Оноре де Бальзак.
***********************************

Все що було до мене - без мене.
Всіх кого ти кохав - не кохав.
Мої очі для тебе небо.
Сам колись це мені сказав.

Все що бУло у нас - не бУло.
Дочитати мене не зміг.
Нас з тобою немає - минуле,
Залишився кохання штрих.

Мою душу війна роздерла...
Скільки згублено наших мрій.
Я без тебе з тобою вмерла,
Ти зі мною, але не мій.

Небо порване, кров сочиться.
Постаріли мої літа.
Не живу, лише серце б'ється,
І тепер я уже не та.

Все що було до мене - без мене.
Всіх кого ти кохав - не кохав.
Я - твоє синьооке небо,
Де колись ти давно літав.

Таня Алексійчук.


Рецензии