Яблучка медовi

Яблучка медові - то дари природи,
То дари від Бога, нашого Отця!
Славім Його Ім'я  дружно всім народом,
З вдячністю приймаєм всі дари Творця!

Нам благословення подарує Отче,
Справи тільки добрі будемо творить,
Лише щастя дітям свОїм Отче хоче,
Ми життя цінуєм, кожну його мить!

В серці із любов'ю, сили маєм більше,
З доброю душею множимо добро,
Гарного здоров'я, побажання в вІршах
Шлю, бажаю щиро, щоб збулось воно!

19.08.2022 р.

(фрагмент фото iз iнет)


Рецензии