Рiдна мова

Рідна мова лагідна, тендітна
Ллється та дзюрчить мов потічок.
Краплями помалу непомітно
Додає у серці зірочок.

Викликає крок за кроком щастя
І любов до іншого життя.
Там де вільно дихати нам вдасться
Там де Україна — ти і я.

Олена Самунь
28.05.2022


Рецензии