прийде день жаданий неминуче...

малює ранок iз роси й туману
химернi тiнi болю та омани,
а вiтер щось пророчить неминуче -
гiркi його пророцтва та колючi...

нараз вони для чогось верховодять
i там де тiнь, й де сонце сходить -
в жаркiй пустелi та в дощi понурiм,
плекаючи морськi нестримнi бурi...

щось надиха на створення парсуни,
чи то гiркий полин, чи долi струни...
жбурни зi скелi непомiтний камiнь,
а вiн тобi гучним вiдлунням, - Amen...

то ж прийде день жаданий неминуче -
з цим устремлiнням резонують кручi...

18.08.2022


Рецензии
Этот день придёт непременно. Надо только верить и ждать...
С радушием и с верой в лучшее, Людмила!

Яков Баст   18.08.2022 14:05     Заявить о нарушении
Яков, спасибо сердечное за тёплый отклик...обязательно придёт, жаль, что дорогой ценой...
С теплом и созвучием мыслей обнимаю...

Людмила Аристархова   18.08.2022 15:13   Заявить о нарушении