Дерева у вiкнах

Я скучаю безмежно за кожним вікном,
у яке заглядає деревин гілля,
що тихесенько шибки віконні чипля,
поки я забуваюся лагідним сном.

Відчуття супокою дарують вони,
ті дерева, які бережу у спогадах.
І тоді, навіть буду на Кипрі чи в Штатах,
бачу я в своїх снах тільки рідні краї.


Рецензии