Люди не достойнi мiста

Люди не достойні міста.
Місту вже сто тисяч літ.
Люди – з неміського тіста.
Неміський їм Заповіт.

Місто гарне, юне наче,
і гарніше ще було б...
Не за містом люди плачуть,
а ридають за селом.

Чути неміську говірку,
що незграбна, та смішна...
Залатає в серці дірку
кава кольору вина...


Рецензии