Хочеш

Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=pf1OxYmMkQY&ab

1к.

Хочеш? Я розкажу тобі про зорі?
Знаєш, вони нас кличуть за собою.
В небо! В далекі і космічні далі,
Де ми з тобою знайдемо світання.
Знаю! Простори Всесвіту безкраї.
Хочу, щоб мрії наші нас тримали.
Зорі нехай симфонію заграють.
Долі з тобою наші поєднають!

ПРИСПІВ:
Ми маємо – 2 р. маленьку таємницю.
Ми знаємо – 2 р. яка вона – жар-птиця.
Вона пір’їнку сонячну на щастя нам лишила.
Ми знаємо, ми маємо її чарівні сили!

2к.
Хочеш? Я подарую тобі диво?
Бачиш – сміється райдуга звабливо!
Чуєш – птахи концерт життю співають!
Долі з тобою наші прославляють!
Знаю! Для тебе зірочку дістану.
З неба, бо доля наша завжди з нами!
Пісню – тобі я напишу найкращу,
Всесвіт нас кличе у найвищу радість!


Рецензии