Обличчя

Все, те що лив в ніч соловей,
все те, що досі я кохаю  -
по краплі  болем із грудей,
наразі солодко втрачаю...

Одне Обличчя Всіх Розлук...
Воно так щемно нам знайомо...
Я замикаю знову Круг,
щоби згадати все свідомо…

Щоби зустріти знов Любов…
Щоб ще на неї надивитись…
Розлуку впити ту знов,
як Доля  нам була зустрітись…

Тече по колу все, як  кров…
І серцю - нікуди подітись…


Рецензии