Дэсь дзвин дзвэнив о ций пори

Десь дзвін дзвенів о цій порі

Ромашки бігли вздовж доріг,
А маки присядки
І вітер танок їх стеріг,
Легкий на вигадки...
Сміялось Сонечко вгорі,
Земля ж вся килимом...
...Десь дзвін дзвенів о цій порі,
Всім радість виливом.
17.08.2022р.


Рецензии