Не чуж

Ледачий шум заповнив атмосферу
Ледачі люди кинулись писати
Про білий шум, про війни, про холеру
Ледачим поштовхом від сигми до простати.

Обурені слова нещасних і тщемовних
Здійснили вибух для відкритих вух
Свистом обуреним всіх злодіїв, героїв
Усіх грести. Мовляв, "єдиний рух".

Той хто боїться і біжить став трусом
Той хто боїться, не біжить - стіною.
Хтось навіть не поведе і вусом,
А хтось прикриється тобою чи то мною.

Забута гордість, забута і любов.
У забутті вони стучать у мозок
Та уночі як спати стине в жилах кров.
І мучає наявність гнівних сносок.

Фальшиві патріоти, фальш не забереться
Ні з думки, з справи, навіть із душі.
Фальшиві організми, але всюду рветься
Прощення кожному, бо один одному ми з Вами...
Не чужі.

30.06.2022


Рецензии