Вибух

D
Жадібно працює інформаційний млин
Очі не встигають збирати вологу
Лишитися в живих питання трьох хвилин
Немає прав, є лише вимоги

Рейтинг лишається єдиною метою
Не стримує зростання кількістю полеглих
Формула війни візьми її з собою
Умовні одиниці поділити на підлеглих

A - C - A# VII - X - VIII /// A - A# - G VII - VIII - V
Складно вірити в карикатуру
Обраного актора із серіалу
Того хто вирощує малу культуру
Але здається нам і цього замало

Зрада чи перемога
Я чогось не розумію
Зрада чи перемога
Сьогодні ти герой, завтра вже повія

Відповідальність вимірює прогрес
Лінійна демографія стрімкого падіння
Жорстокий секс схожий на НДС
Можна заборонити але не вирвати з корінням

Пилять-пилять вже тріск і майже
Простіше би було аби всі однакові
Зраду повідомить тривогою гаджет
Не сплять у Харкові. Сплять у Кракові.

Складно вірити в карикатуру
Обраного актора із серіалу
Того хто вирощує малу культуру
Але здається нам і цього замало

Зрада чи перемога
Я чогось не розумію
Зрада чи перемога
Сьогодні ти герой, завтра вже повія

21.06.2022


Рецензии